Meer weten? Bel direct! +31 (0)543 532848

Garantie

Altissimo Bikes hanteert de garantievoorwaarden van de fabrikant. Wij staan hiermee garant voor alle garantie afhandeling conform de fabrikants garantievoorwaarden.

De garantie termijnen en voorwaarden zijn gelijk aan die, welke de fabrikant van het betreffende product hanteert. In het algemeen geldt dan dat de garantie alleen geldig is voor de eerste eigenaar voor een periode van een jaar. Voor kettingen, tandwielen, binnenbanden, buitenbanden, grips en pedalen en zadels is een beperkte garantie van kracht: Zij komen alleen in aanmerking voor garantie als de klacht onmogelijk door het gebruik veroorzaakt kan zijn. In geval van twijfel, zal de mening van onze leverancier bepalend zijn. Goederen met gebreken die terecht onder de garantie vallen zullen worden gerepareerd of worden vervangen door eenzelfde of gelijkwaardig product. Vrachtkosten zijn altijd voor rekening van de eigenaar.

Let op: De verzendkosten van garantiedelen naar Altissimo Bikes zijn altijd voor rekening van de klant. Uiteraard kan de garantieafhandeling ook kosteloos worden afgehandeld in onze Werkplaats.

Sterk afwijkende garantievoorwaarden worden vermeld bij de productomschrijving. Aanspraken t.a.v. schadeloosstelling van kosten ontstaan door lichamelijk letsel, beschadigde fiets of kleding etc. zijn uitgesloten (zie ook onze leverings en garantie voorwaarden onder Algemene voorwaarden.

Frame schade:
In de praktijk blijkt dat ca. 90% van alle frameschade t.g.v. “Schade van buitenaf” ontstaan is. Voorkomende frame schades kunnen t.g.v. stuuromslag, val, chainsuck, tak in het wiel, transport enz. Altissimo Bikes zal bij frame schade altijd de schade beoordelen in haar eigen werkplaats en indien noodzakelijk het frame op te sturen naar de fabrikant.

Contactformulier

Als u meer wilt weten, vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

malttim
* Deze velden zijn verplicht
Beleef de Altissimo Experience