Meer weten? Bel direct! +31 (0)543 532848

Betaalgemak

Bij Altissimo Bikes heeft u verschillende betaalmogelijkheden:

Directe betaling via iDeal
Een betaling met iDeal is makkelijk, snel en veilig. Via het vertrouwde internetsysteem van uw bank wordt de betaling gedaan. Het voordeel is dat direct zichtbaar is of de betaling is voldaan, zodat de bestelling direct verwerkt kan worden. iDeal is mogelijk met de meeste grote Nederlandse banken. (voor meer informatie zie: http://www.ideal.nl)

Notitie: Voor onze Belgische klanten is vaak hun (nog) niet ondersteunt door Ideal. We vragen u dan gebruik te maken van een overboeking.

Overboeking
Er is ook de mogelijkheid om een overboeking te doen via de bank. Nadat uw bestelling is bevestigd kunt u aan de hand van uw ordernummer het bedrag overmaken. Ook deze manier is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Het verwerken van de betaling duurt over het algemeen één tot drie werkdagen.

Rabobank rekeningnummer:                   

ten name van Altissimo Bikes

BIC: RABONL2U
IBAN: NL86RABO 0134 2278 83

Betaling bij aflevering
De aflever service van Altissimo Bikes geeft de klant de mogelijkheid om te betalen bij aflevering zoals beschreven bij Service & Onderhoud.

Voorwaarden zijn dat 10% van het aankoop bedrag bij bestelling voldaan dient te worden, de overige 90% kan dan voldaan worden bij aflevering.

Contactformulier

Als u meer wilt weten, vragen wij u het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

malttim
* Deze velden zijn verplicht
Beleef de Altissimo Experience